over mij

Hoe het allemaal begon..

Hee Hallo, Wat leuk dat je even de tijd neemt om te lezen wie ik ben.
Als master of arts in de sector beeldhouwen ben ik altijd al bezig met ideeën uitwerken, materialen onderzoeken en nieuwe creaties maken.
Ieder schroefje, ieder nieuw gereedschap en alle verschillende soorten materialen blijven niet onaangeraakt. De bouwmarkt wordt wekelijks bezocht en is dan ook mijn favoriete winkel 😉

Maar ik ben niet alleen gek op de bouwmarkt maar ook op mijn lieve man en onze twee mooie dochters. Nadat zij geboren waren kregen mijn werken pas echt een betekenis. Ik wilde het moment, mijn dames en vooral het gevoel vasthouden. Ik vond iets waardoor ik energie kreeg, iets wat niet gaat vervelen en steeds weer een nieuwe zoektocht naar perfectie is.
En dat zijn bloemen.
Bij iedere mooie, leuke of verdrietige gelegenheid worden bloemen gegeven. Bloemen van het seizoen, bloemen van één moment.
Er wordt meer gezegd of gevierd met een bloem. En om deze herinnering tastbaar te maken… prepareer ik de bloemen en verwerk ik de bloemen zodat ze tastbaar blijven.
Dat doe ik op verschillende manieren en in verschillende uitvoeringen. Deze blijven zich continu vernieuwen.
Voor nu zijn het;
Bloemen op doek ( en ingelijst).
Bloemen in epoxy-hars.
Bloemen afgedrukt in een reliëf van gips.

Nog steeds vind ik het super gaaf om nieuwe bloemen te ontdekken, nieuwe creaties te maken en vooral om nieuwe mensen te ontmoeten.
Om mensen gelukkig te maken met hun nieuwe kunstwerk in huis.
Het doek is geslaagd wanneer bij het afleveren van een werk, diezelfde emoties te zien zijn die de mensen ook hadden wanneer zij het boeket voor het eerst in ontvangst namen.

Liefs,
Rianne

contact

Contactformulier
contact

Mail mij via info@rawcreation.nl
of stuur een appje

© 2023 RaW Creation | Algemene voorwaarden | Website gemaakt door Jeffrey Breure